Alan kovin liksa

Meille siivoaminen on enemmän kuin siivousta. Ennen kaikkea se on asiakaspalvelua, jonka kautta haluamme puolittaa asiakkaittemme perheriidat. Etsimme jatkuvasti uusia tyyppejä meille töihin.

Meillä työntekijä ei voi olla pelkästään siivooja. Sinun pitää olla asiakaspalvelija, maalaisjärjen käyttäjä ja vastuusi ymmärtävä henkilö, jolla on hymy herkässä. Vaadimme sinulta paljon – meillä eivät vötykset pärjää! Vastavuoroisesti lupaamme seuraavat asiat:

  • Alan kovin liksa, 15 € tunnilta
  • Meillä saat aikaa tehdä työsi huolellisesti
  • Saat omat siivouskohteet koeajan jälkeen
  • Työyhteisö, jossa juuri sinulla ja sinun työpanoksellasi on merkitystä
  • Työpaikan siivousalan edelläkävijässä

Ymmärrän itsekin, että olen nuori esimies ja haluan oppia koko ajan paremmaksi. Kaiken edellä mainitsemani lisäksi toivon, että uskallat opettaa minua miten voin tulla tässä asiassa paremmaksi.

Työhakemus

Nimi *

Puhelinnumero *

Sähköposti *

Paikkakunta

Työkokemus, koulutus

Kerro itsestäsi *

[honeypot honeypot-803 id:wqer3114]

Työntekijämme kertovat

Margarita: Kiffel on mulle enemmän kuin työpaikka, se on paikka missä haluan olla. Meillä on hyvä fiilis töissä ja tapaan siellä paljon uusia ihmisiä. Koko ajan tulee jotain uutta opittavaa eikä yksikään työpäivä ole samanlainen. Sunnuntaina ei närästä, että huomenna on työpäivä.

Susa: Tykkään olla Kiffelillä, koska se on tosi energinen ja nuorekas firma. Meillä on hyvä työtiimi jossa autetaan työkaveria. Tykkään työstäni koska sitä tehdään ihmisille.

value-1

Kysy siivouksesta! Soita ‭044 999 0354 tai lähetä viesti.