Kiffel

Etsitkö kivaa työpaikkaa siivousalalta?

Kiffel - tietoa meistä

Oltiin vuodessa 2013, kun tein lupauksen itselleni ja 9kk tyttärelleni. ”Mikään ei saisi olla tärkeämpää kuin toisemme.” Tuo lupaus on ollut siitä lähtien ohjenuoranani. Tyttäreni ja omat unelmani asettivat ehdot työlle, työ ei asettanut ehtoja meille. Tältä pohjalta Kiffel sai alkunsa.

Kuuden vuoden aikana on ehtinyt tapahtua paljon. Olen tullut toisen kerran äidiksi, eronnut, kokenut Kiffelin tähänastisesti korkeimmat huiput ja pimeimmät laaksot, palanut loppuun ja noussut sieltä.

Meillä on asiakas jota olen aina ihaillut. Luonnonvoimilla varustettu nainen, joka tekee kaikkensa, että asiakas saadaan palveltua erinomaisesti. Uskallan väittää, että tähän ei pysty jos ei tiedä miksi yritys on olemassa. Mikä on se syy, että jaksaa viedä ne pienimmätkin asiat maaliin. Joka ikinen päivä.

Yrittäjä määrittelee oman yrityksensä olemassaolon tarkoituksen. Siihen pystyy silloin, kun tuntee itsensä ja tietää omat arvonsa, kun itse uskoo niin saa muutkin uskomaan. Silloin jaksaa tehdä pitkällä tähtäimellä töitä.

Me haluamme Kiffelissä, että ihmisillä on enemmän aikaa itsellensä ja niille tärkeimmille. Tämän lupauksen eteen me kiffeliläiset teemme joka ikinen päivä töitä. Koska mikään ei saa olla tärkeämpää kuin toisemme.

Jenni Parpala
siivousyrittäjä

Jenni

Näin meillä toimitaan

Kiffelin toiminnan tarkoitus

Kiffelistä kirjoitettua