Yritys

Kiffel on nuori ja ennakkoluuloton siivousyritys, joka haluaa olla edelläkävijä koko siivousalalla. Haluamme tehdä asiakkaidemme elämästä helpompaa ja lupaammekin puolittaa heidän parisuhderiitansa. (Tiesitkö muuten, että 45 % parisuhteessa olevista nahistelee jatkuvasti kodin siivouksesta!)

Kuka ihmeen Jenni?

Terve, mä olen perheriitojen puolittaja Jenni Parpala ja pyöritän tätä firmaa. Olen yrittäjä, äiti, merkonomi, 24-vuotias Lapista lähtöisin oleva kunnianhimoinen siivooja. Viimeiset kolme vuotta olen pyörinyt täällä Vaasassa.

Miksi Kiffel on olemassa?

Yritykseni sai alkunsa 2013 Nuori Yrittäjyys -ohjelmasta, joka huipentui Paras myyjä- ja Paras palvelu -palkintoon. Siitä lähtien olen vienyt yritystäni eteenpäin. Haluan Kiffelin olevan edelläkävijä siivousalalla. Me olemme se häirikköfirma, joka tekee asiat aivan toisella tavalla kuin ollaan totuttu.

Haluan laajentaa yritystäni muualle Suomeen ja armon aikaa olen antanut itselleni kaksi vuotta, ennen vuotta 2019 Kiffelillä on toimipiste Helsingissä, Oulussa, Tampereella tai Jyväskylässä. Ja oikein kuin ruvetaan sitä Lapin Hulluutta kaivelemaan niin miksipä sitä ainoastaan Suomessa luutuamaan, kyllä sitä Suomen rajojen ulkopuolellakin riidellään imuroimisesta!

Miten Kiffel on erilainen?

Meillä Kiffelissä siivous on enemmän kuin siivousta, se on työtä mistä ”paskaduuni” termi on kaukana. Haluan luoda sellaisen yrityksen jossa työskentelystä ollaan ylpeitä. Vielä jonain päivänä Kiffelistä tulee sana joka tarkoittaa alan työntekijöille: työpaikka missä työn voi tehdä hyvin ja ajan kanssa, paras palkka, työpaikka jossa minulla ja ajatuksillani on merkitystä, innostava työilmapiiri.

Siivousalalla voittaa se firma jolla on parhaat tekijät, sen takia tämä asia on minulle tärkeä. Toki olen vielä nuori ja yritykseni on nuori. Jos nyt ihan rehellisiä ollaan niin voidaan käyttää sanaa Junnari mitä molempiin tulee. Mutta jostaki se on lähettävä liikkeelle ja me lähettiin jo eilen!

Täältä tullaan Vaasa, Suomi ja koko muu maailma!

Jenni Parpala
Kiffelin perustaja ja omistaja

Kysy siivouksesta! Soita ‭044 999 0354 tai lähetä viesti.