Rekrytointi

Kokeile siipiäsi siivousalalla! Kiffelillä on hyvä yhteishenki ja alan paras liksa.

Meillä Kiffelissä siivous on ennen kaikkea asiakaspalvelutyötä. Sydänasianamme on vapauttaa asiakkaiden aikaa, jotta he voivat käyttää sen itseensä tai rakkaimpiinsa. Teemme joka päivä töitä sen eteen, että tämä lupaus täyttyy. Etsimme jatkuvasti uusia tyyppejä meille töihin.

Meillä työntekijä ei voi olla pelkästään siivooja. Sinun pitää olla asiakaspalvelija, maalaisjärjen käyttäjä ja vastuusi ymmärtävä henkilö, jolla on hymy herkässä. Vaadimme sinulta paljon – meillä eivät vötykset pärjää! Vastavuoroisesti lupaamme seuraavat asiat:

  • Alan kovin liksa, jopa 15 € tunnilta
  • Meillä saat aikaa tehdä työsi huolellisesti
  • Saat omat siivouskohteet koeajan jälkeen
  • Työt tehdään pääsääntöisesti arkisin, ei yötyötä
  • Työvuorot joustavat elämäntilanteesi mukaan
  • Pieni ja mukava työyhteisö, jossa saat olla oma itsesi

Aikaisempi kokemus siivoustyöstä ei ole tarpeen, sillä kokenut työparisi perehdyttää sinut siivouskikkoihin, -välineisiin ja asiakkuuksiin. Siivoamme muutenkin aina pareittain, jotta työ ei kävisi yksinäiseksi.

Jotta voit työskennellä Kiffelissä, sinulla on oltava B-ajokortti ja riittävästi kielipäätä joko suomeksi tai ruotsiksi, että ymmärrämme toisiamme.

Kiffel on mulle enemmän kuin työpaikka, se on paikka missä haluan olla. Meillä on hyvä fiilis töissä ja tapaan siellä paljon uusia ihmisiä. Koko ajan tulee jotain uutta opittavaa eikä yksikään työpäivä ole samanlainen. Sunnuntaina ei närästä, että huomenna on työpäivä.

Margarita Boichuk

Margarita

Työhakemus

Nimi *

Puhelinnumero *

Sähköposti *

Paikkakunta

Työkokemus, koulutus

Kerro itsestäsi *

Yhteydenotot

Jenni Parpala
+358449990354‬
jenni.parpala@kiffel.fi