Rekrytointi

Kokeile siipiäsi siivousalalla! Kiffelillä on hyvä yhteishenki ja alan paras liksa.

Etsimme asiakaspalvelijoita

Meillä Kiffelissä siivous on ennen kaikkea asiakaspalvelutyötä. Työntekijänämme kohtaat paljon asiakkaita, joita saat auttaa ja palvella. Sydänasianamme on vapauttaa asiakkaiden aikaa, jotta he voivat käyttää sen itseensä tai rakkaimpiinsa. Yrityksille luomme puhtaita ja turvallisia työpaikkoja.

Työtä hauskassa seurassa

Unohda yksinäinen puurtaminen, Kiffelissä siivotaan aina pareittain! Hyvässä seurassa työ on kaksin verroin hauskempaa ja tehokkaampaa. Jos työssä viihtymistä mitattaisiin naurun määrässä, tulos on Kiffelissä erinomainen!

Työ joustaa elämäntilanteesi mukaan

Kiffelin arvostetuimpia työetuja on työvuorojen joustaminen kotiarjen mukaan. Voit siis itse valita sinulle parhaiten sopivat työajat. Opiskeletko päivisin ja voisit hankkia lisätienestejä iltaisin? Vai onko sinulla päivisin aikaa tehdä työkeikkaa? Saat meiltä aina selkeät ilta- tai päivävuorot – elämäntilanteesi mukaan.

Olet avainpelaajamme

Kiffel on yritys, jossa jokaisella työntekijällä on tärkeä ja arvokas rooli. Kukaan ei ole pelkkä seinäkukkanen, vaan kaikki ovat yrityksemme avainpelaajia. Kun puet Kiffelin paidan päälle, edustat meidän joukkuettamme. Samalla me pidämme huolen, että sinulla on töissäsi hyvä olla. <3

Hae töihin Kiffeliin

Kiffelissä siivooja on enemmän kuin siivooja. Olet asiakaspalvelija, maalaisjärjen käyttäjä ja vastuusi ymmärtävä työtoveri, jolla on hymy herkässä. Vaadimme sinulta paljon – meillä eivät siis vätykset pärjää! Vastavuoroisesti pidämme sinusta hyvää huolta ja lupaamme seuraavat asiat:

  • Alan kovin liksa, jopa 15 € tunnilta
  • Meillä saat aikaa tehdä työsi huolellisesti
  • Saat omat siivouskohteet koeajan jälkeen
  • Työt tehdään pääsääntöisesti arkisin, ei yötyötä
  • Työvuorot joustavat elämäntilanteesi mukaan
  • Pieni ja mukava työyhteisö, jossa saat olla oma itsesi

Aikaisempi kokemus siivoustyöstä ei ole tarpeen, sillä kokenut työparisi perehdyttää sinut siivouskikkoihin, -välineisiin ja asiakkuuksiin. Siivoamme muutenkin aina pareittain, jotta työ ei kävisi yksinäiseksi.

Jotta voit työskennellä Kiffelissä, sinulla on oltava B-ajokortti ja riittävästi kielipäätä joko suomeksi tai ruotsiksi, että ymmärrämme toisiamme.

Kiffel on mulle enemmän kuin työpaikka, se on paikka missä haluan olla. Meillä on hyvä fiilis töissä ja tapaan siellä paljon uusia ihmisiä. Koko ajan tulee jotain uutta opittavaa eikä yksikään työpäivä ole samanlainen. Sunnuntaina ei närästä, että huomenna on työpäivä.

Margarita Boichuk

Margarita

Työhakemus

Nimi *

Puhelinnumero *

Sähköposti *

Paikkakunta

Työkokemus, koulutus

Kerro itsestäsi *

Yhteydenotot

Jenni Parpala
+358449990354‬
jenni.parpala@kiffel.fi