Viikkosiivoukset

Etsitkö säännöllistä viikkosiivousta tositarkoituksella vai pikaista apua kodin putsaukseen?

Voit myös soittaa Sannalle 044 986 9521 tai lähettää WhatsApp-viestin

Kotisiivous Vaasassa ja Mustasaaressa

Kiffel on olemassa, jotta ihmisillä olisi enemmän aikaa itselleen ja toisilleen. Vastasiivotussa kodissa ei tarvitse nahistella tai tuntea huonoa omatuntoa siivousvuoroista.

Jenni Parpala
siivousyrittäjä

Jenni

Ensiapua kodin puhtauteen

Kiffelin tehopesut pureutuvat paikkoihin, jotka on hyvä silloin tällöin kuurata perusteellisemmin. Nämä siivoukset eivät vaadi tutustumiskäyntiä, joten voit tilata siivouksen suoraan varauskalenteristamme.

Keittiön tehopesu

Keittiö on kodin sydän, mutta myös yksi pahimmista liankerääjistä. Tehopesumme palauttaa kiillon ja raikkauden kulahtaneeseen kokkikomeroon. Hinta 225 €/kerta (ennen kotitalousvähennystä)

Kylpyhuoneen tehopesu

Kylppäri ansaitsee aika ajoin ylimääräistä huolenpitoa. Tehopesumme jauhaa pinttymät pois saumoista, saunasta ja suihkunurkasta. Hinta 119 €/kerta (ennen kotitalousvähennystä)

Vertaile siivouksia
Kodin tehopesut

Säännöllisesti siisti

Kutsumme laajaa kotisiivoustamme Purana-paketiksi, koska se parantaa kotityökinastelusta johtuvan päänsäryn. Voit tehdä jatkuvan kuukausisopimuksen tai tilata Puranaa aina silloin tällöin. Siivouskerran hinta määräytyy kodin koon mukaan.

Purana-paketti S

Tarkoitettu pienille, alle 60 neliömetrin kodeille. Hinta 100 €/kerta (ennen kotitalousvähennystä)

Purana-paketti M

Tarkoitettu 60-90 neliömetrin kodeille. Hinta 150 €/kerta (ennen kotitalousvähennystä)

Purana-paketti L

Tarkoitettu suuremmille, 90-150 neliömetrin kodeille. Hinta 200 €/kerta (ennen kotitalousvähennystä)

Vertaile siivouspaketteja
Kuukausisiivoukset

Helpotusta suuriin muutoksiin

Muuttajalla tai remontoijalla on miljoona asiaa muistettavanaan. Anna meidän auttaa ainakin yhdessä.

Muuttosiivous

Tilaa meidät huolehtimaan uuden kotisi puhtaudesta tai siistimään asumisen ja muuttajien jäljet vanhasta.

Remontin loppusiivous

Olet jo tehnyt valtavan työn ja remontoinut kodin uuteen uskoon. Olisiko nyt aika nostaa jalat pöydälle ja jättää viimeinen silaus Kiffelin huoleksi?

Ikkunoiden pesu

Näkyykö ikkunasta aina harmaa päivä? Kiffel kirkastaa kotisi ruudut – myös hankalista paikoista ja korkeuksista. Lue lisää

Suursiivous

Suursiivous on fiksu satsaus kodin arvon säilymiseen. Kerran vuodessa vaikkapa joulun alla tehtynä se estää pintoja pinttymästä huonoon kuntoon.

Sovi tapaaminen
Remonttisiivoukset

Usein kysyttyä

Minkälaista esimerkkiä näytämme lapsille, jos emme itse siivoa?

Kiffelillä on tämäkin asia mietitty valmiiksi puolestanne. Jos haluat, keskustelemme tutustumiskäynnillä lasten kanssa siitä, mikä merkitys heillä on kodin puhtauteen. Voimme sopia, että lapset siivoavat omat huoneensa ennen siivouspäivää ja siivoojat jättävät 1-3 tarraa lapsille riippuen kuinka hyvin huone on siivottu. Näin lapsetkin pääsevät osallistumaan viikkosiivoukseen.

Kenen välineillä siivous suoritetaan?

Siivoamme hyviksi havaituilla puhdistusaineilla ja siivousvälineillä, jotka sisältyvät palvelumme hintaan. Säästät siis pitkän pennin jo siinä, kun et joudu hankkimaan komeron täydeltä rättejä ja purnukoita.

Onko siivouksen ostaminen kallista?

Ei todellakaan! Kiffelin palveluista saa tehdä kotitalousvähennyksen. Vuonna 2019 kotitalousvähennyksen prosentti on 50 %, vuonna 2020 40 %.

Tilaa Kiffelin uutiskirje

Lähetämme kerran kuukaudessa tärkeimmät kuulumiset ja vinkkejä ajankohtaisista kampanjoista.

* Pakollinen tieto
*

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko Kiffelistä? Varaa aika ilmaiselle tapaamiskäynnille tai pyydä lisätietoja palveluistamme. Otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

    Sanna