Yllätä rakkaasi ystävänpäivän kotikylpylällä

Blogi
Yllätä rakkaasi - Ystävänpäivän kotikylpylä


Haluatko yllättää rakkaasi ystävänpäivänä? Peruuntuivatko tärkeän päivän suuret treffisuunnitelmat? Harmittaako, kun tänä vuonna ei päästä rajoitusten vuoksi nauttimaan perinteisistä romantiikan osoituksista? Ei huolta – me Kiffelillä tiedämme, kuinka osoitat arvostuksen rakkaallesi erityisellä tavalla!

Tarvitset onnistuaksesi vain nämä:

  1. Kylpyhuoneen tehopesu
  2. Bluetooth-kaiutin ja tunnelmaan sopiva soittolista
  3. Kynttilöitä ja kylmää juomaa

Tunnelmallinen kotikylpylä syntyy yksinkertaisista asioista, eikä vaadi suurta budjettia. Osa tarvittavista asioista voi löytyä jo valmiina kotoa, ja loput hankit helposti verkosta tai lähikaupasta. Voit tuunata kotikylpylästä lahjansaajan näköisen valitsemalla mm. hänelle mieluista musiikkia, kynttilöitä suosikkiväreissä sekä laseihin kylmää lempikuplivaa.

Näin luot helposti kotispan omaan kylpyhuoneeseen:

  1. Osta Kiffelin verkkokaupasta lahjakortti kylpyhuoneen tehopesuun tai varaa sopiva siivousaika kätevästi nettiajanvarauksen kautta. Puhtailla pinnoilla hemmotteluhetkestä nauttii pidempään, ja pääset aitoon Spa tunnelmaan.
  2. Lataa bluetooth-kaiuttimen akku täyteen. Tarkista, että pystyt yhdistämään sopivan soittolistan puhelimesta tai tietokoneelta kaiuttimeen. Mikäli internetyhteys on epävarma, voit ladata soittolistan kuunneltavaksi offline-tilassa.
  3. Suuntaa kauppaan, ja osta kasa kynttilöitä luomaan tunnelmaa. Muista napata koriin myös mieluisat virvokkeet ja naposteltavat. Varmista, että tarjolla on riittävästi kylmää vettä tai mehua, mikäli kotikylpylässä on tarkoitus saunoa.

Etsitkö kotikylpylään sopivaa soittolistaa? Kokeile näitä Kiffelin hyviksi havaitsemia ystävänpäivän soittolistoja Spotifyssa:

Haluatko lisää luksusta kotitreffeille?

Joskus romanttiseen hetkeen tarvitaan hieman tavallista isompaa panostusta. Lisää nämä kauppalistaan, mikäli haluat kotitreffeillesi ripauksen lisää luksusta – samalla tuet paikallista pienyrittäjyyttä.

  1. Valitse Mijohomesta mieluisia tuoksuja. Huonetuoksuilla voit rauhoittaa, virkistää tai laittaa vaikka rakkauden roihuamaan.
  2. Hurmaa rakkaasi käsintehdyllä suklaalla Liisa Koskelta. Suussa sulavat erikoissuklaat vievät kielen mennessään ja sopivat vaativankin herkkusuun makuun.
  3. Kerää Vaasan Kauppahallista herkullinen tapas-lautanen. Juustot, lihat, oliivit ja muut herkulliset naposteltavat ovat omiaan nautittaviksi hemmotteluhetken lomassa.

Toivottavasti inspiroiduit vinkeistämme ja pääset järjestämään rakkaallesi unohtumattoman illan kotioloissa. Vielä ehdit varata Kiffeliltä kylpyhuoneen tehopesun tai ostaa lahjakortin luomaan hohtavan puhtaat puitteet treffi-iltaan. Me toivomme sinulle ja rakkaillesi ihanaa ystävänpäivää!


Klikkaa tästä varaamaan kylpyhuoneen tehopesu. Hyvää ystävänpäivää!