Työ Kiffelissä tukee tekijän vahvuuksia ja mielenkiinnon kohteita

Blogi
_E6A0169

Kiffelissä työ ei ole pelkkää siivousta, vaan asiakaspalvelua sekä asiakkaan ajan vapauttamista niille kaikkein tärkeimmille. Koska mikään ei saa olla tärkeämpää kuin toisemme, eivät työntekijätkään ole meille vain tekijöitä, vaan osa tarinaa. Uskomme, että jokaisessa ihmisessä on piilevää potentiaalia, joka voidaan vapauttaa, kun ympäristö ja tekijän oma halu tukee sitä. Siksi haluamme jakaa teille palan Sannan tarinaa.

Lähihoitajan työt vaihtuivat äitiysloman jälkeen siivoukseen

Sannan perheen arkea vauhdittavat viisi poikaa, joista nuorimpien äitiysloma-aikana alkoi muhia ajatus uudesta suunnasta työelämässä. Monipuolisia lähihoitajan töitä tehdessä Sanna oli huomannut nauttivansa haasteista ja työstä paineen alla. Hoitoala ei kuitenkaan tuntunut enää omalta jutulta.

Sanna kaipasi työhönsä uutta kipinää ja päätti kokeilla siivousalaa. Hän haki ja pääsi Kiffelille töihin, aloittaen ensin siivoustyössä kentällä koti- ja yrityskohteissa.

– Jossain vaiheessa Kiffelin yrittäjä, Jenni, huomasi minussa jotain, ja alkoi haastaa uudenlaisiin tehtäviin. Huomasin nauttivani erityisesti myyntityöstä, ja lähdimmekin kehittämään työnkuvaani enemmän siihen suuntaan, muistelee Sanna.

Kiffelissä ei tuijoteta ansioluetteloa, työkokemusta tai meriittejä, vaan ennen kaikkea asennetta työn tekemiseen ja uuden oppimiseen. Kiffelin tiimistä löytyykin tekijöitä hyvin erilaisilla taustoilla. Työ mukautetaan kunkin elämäntilanteeseen sopivaksi, ja sitä voidaan järjestää uudelleen elämäntilanteiden muuttuessa.

Kiffelillä voi edetä omia vahvuuksia ja mielenkiinnon kohteita seuraten

Nykyään Sannalla on päävastuu Kiffelin myynnistä ja liiketoiminnan vetämisestä. Työtehtäviin kuuluu myyntityön lisäksi mm. rekrytointia, asiakastapaamisia ja johtoryhmätehtäviä. Sannan tarina on hyvä esimerkki siitä, kuinka Kiffelillä voi edetä omia vahvuuksia kehittäen ja mielenkiinnon kohteita seuraten.

– Toisille sopii paremmin kotisiivous, toiset loistavat yrityskohteissa. Joku voi olla timanttinen tekijä varastonhallinnassa, kun taas toinen osaa perehdyttää muita huikean hyvin. Me arvostamme jokaista tekijää ja tahdomme mukauttaa työtehtävät niin, että tekijän vahvuudet pääsevät parhaiten käyttöön, kiteyttää Sanna.

Haluaisitko sinäkin mukaan meidän tiimiin? Meillä on rekry auki hyville tekijöille!

Lue lisää: https://www.kiffel.fi/rekrytointi/