Siivouslahjakorttien verkkokauppa ratkaisee lahjapulmat

Asiakastarinat, Blogi
shutterstock_1036902247

“Morgan halusi antaa työntekijöidensä arkeen ansaittua luksusta”, kertoo siivouslahjakortit henkilöstölleen hankkinut Morganin toimari Aki Karlsson.

Kiffel on perustanut Suomen ensimmäisen siivouslahjakorttien verkkokaupan. Kaupassa on tarjolla selkeitä siivouspaketteja: keittiön ja kylpyhuoneen tehopesut ja Purana-viikkosiivoukset (S, M, L, XL) erikokoisiin koteihin. Ostaja valitsee sopivan siivouspalvelun ostoskoriinsa, maksaa sen ja saa lahjakortin heti sähköpostiinsa. Helppoa ja nopeaa!

Verkkokaupan tarkoituksena on tehdä siivouslahjan antamisesta mukavaa ja vaivatonta niin yksityisille kuin yrityksillekin.
– Koko Kiffelin perusajatus on, että mikään ei saa olla tärkeämpää kuin toisemme. Mielestäni myös siivouslahjakortin antaminen läheiselle on mitä hienoin välittämisen osoitus, Kiffelin yrittäjä Jenni Parpala sanoo.

Joululahja ystävältä toiselle tai yritykseltä työntekijöille

Jokainen tuntee varmasti jonkun ystävän tai läheisen, jota siivouslahja ilahduttaisi. Jenni toivoo, että myös yritykset ottavat siivouslahjakortin omakseen, vaikka tulevan joulun henkilöstö- tai asiakaslahjana.

– Etätyöaikana arki on työntekijöille usein rankkaa, kun koti toimii sekä kotina että työpaikkana – ja välillä jopa etäkouluna. Tällöin työnantajan kädenojennus kotitöiden helpottamiseksi on kultaakin kalliimpi. 

Morgan halusi antaa joululahjaksi suomalaista työtä

”Siivouslahjakortti on hyvä henkilöstölahja, sillä se sopii varmasti kaikille aikataulun ja kodin koosta riippumatta”, toteaa Morganin toimitusjohtaja Aki Karlsson.

Morgan on vaasalainen digi- ja viestintätoimisto, jossa on 14 työntekijää. Viime jouluna toimitusjohtaja Aki Karlsson pohti sopivaa lahjaa työntekijöilleen. Hän halusi antaa morganilaisten arkeen palan ansaittua luksusta ja päätyi Kiffelin palveluihin. Kiffel oli tuttu jo entuudestaan ja palvelut hyväksi havaittuja.
– Suomalaisen paikallisen työn antaminen lahjana tuntui hyvältä ja oikealta. Siivouslahjakortti myös sopii varmasti kaikille aikataulun ja kodin koosta riippumatta, hän toteaa.

Lahjakorttien vastaanotto oli erityisen lämmin ja joulumieli korkealla. Morganin jokainen työntekijä sai tilata Kiffelin kotiinsa parhaiten sopivana ajankohtana.

Siivouslahjakorttien verkkokauppa vie Kiffelin jälleen askelen pidemmälle

Kiffel on ollut perustamisestaan saakka siivousalan edelläkävijä ja uranuurtaja. 

”Verkkokauppa tuo sarjan uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia tulevaisuudessa”, Kiffelin yrittäjä Jenni Parpala sanoo.

Jenni Parpala näkee, että asiakkaiden tulee säästää aikaa joka käänteessä, jotta he voivat käyttää sen ajan oikeasti tärkeisiin asioihin.
– Vuosi sitten aloin miettimään, miten kuluttajien käytös on muuttunut ja tulee muuttumaan. Kaikki tapahtuu nyt lähestulkoon verkossa. Tämä luo paineita, mutta antaa samalla valtavasti mahdollisuuksia meille yrityksille. Olen aina vienyt Kiffeliä määrätietoisesti ja pelottomasti eteenpäin – nyt oli aika ottaa seuraava askel kohti systemaattista kehittämistä, hän sanoo.

Vuoden 2020 alussa Kiffel toi siivousaikojen varaamisen nettiin Slotti-palveluun, ja lokakuussa se julkaisi verkkokaupan siivouslahjakorteille. Kehitysrattaat eivät tietenkään tähän pysähdy, vaan yrittäjän katse on jo horisontissa.

– Verkkokauppahan tuo taas sarjan uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia tulevaisuudessa, hän vihjaisee.