Paljon enemmän kuin pelkkiä siivoojia

Blogi
Kiffeli

”Ne yritykset, jotka kilpailuttavat hintoja alas, ne ei oo meijän asiakkaita. Meille se tarkoittaisi, että me jouvuttas sitä vessaharjan pyöräytystä laskemaan. Silloin se näkyisi jäljessä ja ennen kaikkea työntekijöiden motivaatiossa.”

 

Jos työjäljestä halutaan parasta mahdollista ja työntekijöiden suureen vaihtuvuuteen halutaan luoda pysyvä muutos, on käytettävä keinoja, joita kaikki yritykset eivät valitettavasti ole valmiita hyödyntämään. Varsinkaan siivousalalla.

 

Siivoojia ei aina arvosteta, mutta poikkeuksiakin löytyy. Meillä Kiffelillä ymmärretään, ettei alalla pärjää yritys, joka ei usko täysillä omiin tekijöihinsä. Olipa kyseessä sitten alan paras palkka, pikkujoulut Antti Tuiskun keikalla, työntekijän kouluttaminen, ergonomia, tai ylipäätään työhyvinvointi, meillä siihen halutaan panostaa. Niinkuin mihin tahansa muuhunkin, mikä vain parantaa työntekijöiden viihtyvyyttä.

 

Luottamus kun kulkee kuitenkin molempiin suuntiin eli tuloksiakin vaaditaan. Tästä filosofiasta on myös noussut kokonaisuudessaan se ydin, jolle Kiffelin koko liiketoiminta rakentuu.

 

”Me ei olla täällä vain siivoojia. Me ollaan paljon enemmän.”

 

Varsinkin siivousalalla tuntemattoman filosofian avulla herätimme myös PAMin eli Palvelualojen Ammattiliiton huomion ja he kävivät tekemässä meistä jutun. Koko artikkelin pääset lukemaan PAMin sivuilta TÄSTÄ LINKISTÄ.