Koronaepidemian vaikutukset Kiffelin siivouspalveluihin

Blogi
Kiffelin ohje koronavirusepidemian ajaksi

Katso tästä Kiffelin koronasiivoukset

Ilmoitathan välittömästi siivousfirmallesi, jos yrityksessäsi on koronavirusepäily tai kodissasi on vähäisiäkään flunssan oireita. Epidemian aikana priorisoimme siivouspalveluissamme terveydenhoitoalan asiakkaat, julkiset tilat kuten rappukäytävät sekä suuret tuotantotilat.

Kiffel on määritellyt itselleen ja asiakkailleen yhteiset toimintaperiaatteet koronavirusepidemian levitessä. Toivomme että seuraatte ohjeita, jotta voimme yhdessä jarruttaa ja estää viruksen leviämistä niin tehokkaasti kuin mahdollista. Päivitämme ohjeitamme jatkuvasti hallituksen ja THL:n ohjeistuksen mukaisesti.

Kiffelin yritysasiakkaat

Jos yrityksesi työntekijällä on koronaepäily, ilmoita siitä välittömästi Kiffeliin. Asian ilmoittaminen meille on ehdottoman tärkeää, jotta virus ei pääse kulkeutumaan välineissämme eteenpäin tai tartu omaan henkilökuntaamme. Kun koronatartunta on varmistunut, järjestämme yrityksessänne tehosiivouksen THL:n koronasiivousohjeiden mukaan.

Jos olemme itse altistuneet koronavirukselle, ilmoitamme asiasta heti myös teille ja jätämme luonnollisesti sovitut siivoukset tekemättä.

Ota välittömästi yhteyttä Kiffelin Jenni Parpalaan, jos yrityksessäsi on koronaepäily tai -diagnoosi.

Kiffelin kotisiivousasiakkaat:

Jos olet varannut Kiffelin kotisiivouksen ja perheessäsi on vähäisiäkään flunssan oireita, ilmoita asiasta meille. Siivous perutaan tai siirretään myöhemmäksi. Peruutuksesta ei tule lisäkuluja.

Näin priorisoimme asiakkaat epidemia-aikana

Kiffel haluaa kantaa vastuunsa yhteiskunnan yhteisessä kriisissä. Priorisoimme asiakkaidemme siivouspalvelut sen kannalta, mikä parhaiten palvelee epidemian ehkäisyä ja sairastuneiden hoitoa.

  1. Hoidamme ensisijaisesti terveyspalveluja tarjoavien lääkärikeskusten siivouspalvelut sekä julkisten tilojen ja suurten tuotantotilojen siivoukset
  2. Toissijaisesti hoidamme yritysasiakkaiden siivoukset
  3. Kolmannella sijalla hoidamme kotisiivoukset

Joudumme rajoittamaan siivouspalveluja vain, jos meillä on pulaa omista työntekijöistä epidemia-aikana. Syynä voi olla joko työntekijöidemme korona-altistus tai koulujen ja päiväkotien sulkeminen, jolloin perheelliset työntekijämme joutuvat jäämään kotiin. Lähtökohtaisesti hoidamme kaikki siivouspalvelut kuitenkin sovitusti. Ilmoitamme muutoksista yrityksille ja yksityisille asiakkaillemme henkilökohtaisesti.

Seuraamme THL:n suosituksia vanhusten ja sairaiden kotikäynteihin liittyen. Voimme joutua lopettamaan siivouspalvelut tällä asiakasryhmällä, jotta he välttyvät tartuntavaaralta.

Kiffelin yrittäjä Jenni Parpalan kiitokset

Kiffelillä on 100 vakiasiakasta, joista 60 % on yrityksiä. Yhdessä suuren asiakasjoukkomme kanssa voimme osaltamme vaikuttaa epidemian jarruttamiseen. Tähän tarvitaan hyvää yhteistyötä sekä avointa ja aktiivista keskinäistä viestintää. Meille Kiffelissä on äärimmäisen tärkeää palvella asiakkaitamme hyvin – ja samalla kantaa vastuumme epidemian leviämisen ehkäisyssä.

Haluan etukäteen pyytää ymmärrystä ja kärsivällisyyttä mahdollisissa tulevissa poikkeustilanteissa. Muistutan vielä ilmoittamisen tärkeydestä, kun yrityksessäsi on koronaepäily tai kotonasi flunssan oireita.

Päivitämme siivouspalvelujen tilannetta kotisivuillamme www.www.kiffel.fi.

Lämmin kiitos ymmärryksestä ja yhteistyöstä. Nujerretaan ja siivotaan virus yhdessä pois päiväjärjestyksestä,

Terveisin,

Jenni Parpala
p. 044 999 0354
jenni.parpala@kiffel.fi