Hyvää uutta vuotta 2015!

Blogi
happy

Siivouspaketit laajenivat:

Kaikkiin siivouspaketteihin lisättiin roskien ulosvienti ja mahdollisten tiskien tiskaus/koneeseen laitto. Näin takaamme entistä viimeistellymmän lopputuloksen.

Uusi työntekijä:

Kiffeliin on tullut joulukuussa uusi työntekijä, Seija Järvenpää. Hän työskentelee Kiffelissä tammikuun loppuun saakka. Seijalla on yli 10 vuoden kokemus kotisiivouksesta, eli tämä nainen tietää miten siivousliinaa heilutetaan! Seija tulee siivoamaan kaikissa kodeissa ja yrityksissä.

Laskutuksen muuttuminen:

Tulemme jatkossa toimittamaan laskut e-laskuna tai kirjeitse. Tammikuun laskut tulemme toimittamana kirjeitse yksityisille henkilöille ellei pankki ole sitä ennen ehtinyt laittaa tietojamme järjestelmään jota kautta yksityinen henkilö voi tilata Kiffeliltä e-laskun.

Kotitalousvähennys:

Kotitalousvähennys tulee pysymään samana kuin vuonna 2014, eli saat vähentää jatkossakin 45% verotuksessa. Tulemme lähettämään tammikuun aikana yhteenvedon edellisvuoden ostoista. Jatkossa lähetetään vain vakiasiakkaille (10 kertaa tilanneille) yhteenvedot edellisvuoden myynneistä.

Tässäpä vielä siivousvinkki:

Taittele roska-astian pohjalle sanomalehti. Jos roskapussissa sattuu olemaan reikä niin iljettävät nesteet imeytyvät  osittain sanomalehteen eivätkä jää lillumaan roska-astian pohjalle.

 

Mukavaa sunnuntaita!

 

– Jenni