Ensimmäinen postaus

Blogi
content-face

Olkaa armollisia, sillä bloggaaminen ei ole minulle entuudestaan tuttua ja tämä on täysin uusi maailma.Tarkoituksena ei ole rustata romaanin pituisia tekstejä vaan haluaisin, että lukijat jaksaisivat lukea postaukset loppuun. (Toki juttujen laatukin vaikuttaa merkittävästi tähän asiaan) Tulen Kiffelin blogissa mm. jakamaan videoita jossa käydään erillaisia siivousniksejä läpi, tarkoituksena on myös saada säännöllisen epäsäännöllisesti vierailevia kirjoittajia blogiin. Näin saadaan nostettua uusia teemoja esiin.

 

Voisin näin ekan postauksen kunniaksi kertoa hieman mitä Kiffelin syksyyn kuuluu. Meille on tullut syksyn alussa upeat nettisivut, joista iso kiitos kuuluu 7am:n pojille. Nykyinen työntekijämme Margarita kertoi lentävänsä lämpimämpiin maihin rakkauden perässä ja hän lopettaa työt Kiffelissä joulukuun puolessa välissä. Mieli on kyllä haikea, sillä Margarita oli erinomainen työntekijä ja ihana työkaveri. Meillä on siis ollut käynnissä ensimmäinen virallinen rekry, joka tuotti erinomaisia tuloksia. Kiffel sai rautaisen ammattilaisen jolla on yli kymmenen vuoden kokemus kotisiivouksesta. Kerron tästä Tampereen vahvistuksesta enemmän tulevassa jutussa.

 

Kiffel on kerännyt syksyn mittaan asiakkaiden palautteita ja pyrkinyt kehittämään palveluita sitä mukaan. Monet asiakkaat toivoivat viikkosiivoukseen lisättäväksi tiskien tiskauksen sekä roskien ulosviennin. Tulemme lisäämään nämä palvelut viikkosiivoukseen, DeLux-siivoukseen kuin myös sesonkisiivoukseenkin. Jatkossa myös viikkosiivouksien tilaaminen helpottuu. Nettisivuillemme tulee lomake mitä kautta voi tilata vaikka koko vuoden siivoukset eteenpäin. Ei enää lomakkeiden edestakaista lähettelyä, tallentelua ja sorvaamista. Nyt voit täyttää lomakkeen helposti vaikka tabletillasi!

 

Kyllä tämä tästä lähtee! Jos sinulla tulee ideoita blogia koskien niin laita ihmeessä viestiä. Sinua vartenhan tätä tehdään!

 

Mukavaa viikkoa!

Terveisin,

Jenni