Terveysklinikka hohtaa puhtauttaan

InMedi on uuden ajan terveysklinikka, joka vie hoivapalvelut tuttuun ja turvalliseen ympäristöön potilaiden koteihin.

Asiakastarinat
inmedi-toimisto

InMedin palveluihin kuuluu mm. erilaiset mittaukset ja näytteenotot, injektiot sekä haavojen hoidot. Henkilökunnassa on varsinkin lasten ja vanhusten kotisairaanhoitoon erikoistuneita ammattilaisia, ja tarvittaessa lisää osaamista saadaan ottamalla hoitopaikalta etäyhteys erikoislääkäriin.

Toimisto on tukikohta ja käyntikortti

Vaikka potilaita käy InMedin Vaasan ydinkeskustassa sijaitsevan toimitilan hoitohuoneessa harvakseltaan, on tilojen siisteydelle asetettu korkeat vaatimukset. Täällä hoitajat desinfioivat tarvitsemansa hoitovälineet ja rentoutuvat rankkojen kotikäyntien välillä. Uusille asiakkaille toimisto on puolestaan InMedin käyntikortti – jos oma päämaja näyttäisi sikolätiltä, ei kotipalvelun laadultakaan voisi liikoja odottaa.

– Edellisen toimistomme siivosimme vielä itse, mutta yrityksen kasvun myötä halusimme ulkoistaa siivouksen, jotta hoitohenkilöstö ehtisi käyttää enemmän aikaa asiakastyöhön, kertoo yrittäjä Hennamari Hietala.

Kiffel löytyi InMedin pölypoliisiksi Nuoret Yrittäjät -verkostosta, johon sekä Hennamari että Kiffelin Jenni Parpala kuuluvat.

– Tiesin Jennin olevan reipas ja ahkera ja vaativan myös työntekijöiltään samaa, joten siivousyrityksen valintaa ei tarvinnut kovin pitkään vatuloida, Hennamari naurahtaa.

Täältä tarttuu vain hyväntuulisuus

Kiffel siivoaa InMedillä kerran viikossa. Hennamari Hietalan kokemusten mukaan työ sujuu ripeästi alle tunnissa mutta huolellisesti. Siivousreissun nopeudella ei olisikaan mitään merkitystä, jos hötkyilevä siivooja pyyhkäisisi tuhansien eurojen arvoiset laitteet lattialle.

Kiffelillä on reipas ote ja tekemisen meininki!

Kiinnitän kaikissa asioissa paljon huomiota asiakaspalveluun, joten en sietäisi siivoojiltamme laahustamista ja jatkuvia tupakkitaukoja, joita olen valitettavasti nähnyt aikaisemmissa työpaikoissani, Hennamari kehuu.

– Kiffelin työntekijät hymyilevät aina kuin naantalin aurinko! Se hyväntuulisuus tarttuu meihinkin, huikkaa sairaanhoitaja Kristiina väliin viereisestä huoneesta.

Hennamari on ilolla seurannut sivusta, miten Jennin visiot ovat iskostuneet myös muuhun tiimiin. Siivoojat kehittävät omia prosessejaan, jakavat osaamistaan toisilleen ja huomioivat asiakaskohtaiset erikoisuudet. InMedin keikoilla tiimi osaa esimerkiksi toimia hienotunteisesti, kun paikalla on potilaita.