Sisäsataman Terassilla on rannan siistein ja rennoin tunnelma

Asiakastarinat
Kiffel - Sisasataman Terassi

Kiffel varmistaa, ettei onnistuneen kesäpäivän vietto Sisäsataman Terassilla jää ainakaan siivouksesta kiinni. Koronakevään jälkeen ravintolassa panostetaan erityisen tarkkaan siivoukseen, jotta pöpöt saadaan pidettyä kurissa ja meininki rannan parhaana.

Kesäinen Vaasa näyttää Sisäsataman Terassilla parastaan, kun aurinko maalaa merenpintaan kimallusta, suussa viipyilee kepeän kesäjuoman maku ja uunista kantautuu rapean lankkupitsan tuoksu. Vaasan suurin viihdeterassi lepää sisäsatamassa meren äärellä, historiallisen Kuntsin modernin taiteen museon kyljessä. Terassilla nautitaan kesäisin peräti 12 tuntia auringonpaisteesta sekä kattavasta live-musiikkitarjonnasta.

Korona nosti siivouksen ensiarvoiseen asemaan

Koronakriisin myötä ravintola-ala koki kovan kolauksen. Kesän korvalla ravintolat saavat jälleen avata ovensa, mikä nostaa siivouksen merkityksen ensiarvoisen tärkeään asemaan. Vapaus luo vastuuta, ja nyt onkin erityisen tärkeää huolehtia siitä, että hygieniataso on korkealla ja pöpöt pidetään mahdollisimman hyvin kurissa. Näin mahdollistetaan turvallinen ja mukava asiakaskokemus sekä pidetään huolta toisistamme.

– Tässä maailmantilassa puhtaus luo mielenrauhaa ja parantaa asiakaskokemusta merkittävästi. Samalla korostuu luotettavan ja osaavan siivouskumppanin valinta: meidän täytyy pystyä luottamaan, että asiat tehdään aidosti, kuten sovitaan ja jälki on moitteetonta. Tässä luotamme Kiffeliin, pohtii Sisäsataman Terassin yrittäjä, Tommi Mäki.

Kiffel huolehtii tulevana kesänä Sisäsataman Terassin puhtaudesta, minkä lisäksi ravintolassa huolehditaan erityisen tarkasti siisteydestä ja hygieniasta myös henkilökunnan toimesta. Terassin siisteydestä huolehditaan perussiivouksen lisäksi tehostetusti mm. näillä keinoilla:

  • Vessat siivotaan perusteellisesti päivittäin tehokkailla desinfioivilla pesuaineilla.
  • Käteisen käyttö minimoidaan sekä suositaan lähimaksua tai korttimaksua.
  • Käsidesiä on käytettävissä läpi ravintolan, erityisesti tiloissa, joissa kosketuspintoja on runsaasti.
  • Tuolien selkämysten ja pöytäpintojen puhtaudesta huolehditaan tehostetusti.
  • Ovenkahvat puhdistetaan useamman kerran illan aikana.
  • Henkilökunta huolehtii erityisestä hygieniasta tarjoilun aikana.

Asiakaspalvelu on timanttista tasoa

Sisäsataman Terassille tärkeitä arvoja ovat mm. nopea ja laadukas palvelu, joita odotetaan oman henkilökunnan lisäksi myös kaikilta ravintolan yhteistyökumppaneilta. Kiffel oli aiemmin tehdyn yhteistyön myötä lunastanut paikkansa ravintolan päättäjien mielessä, minkä ansiosta oli helppo tehdä valinta siivouskumppanista, kun sen aika tuli.

– Olemme aina voineet luottaa siihen, että Kiffeliltä saa 110% palvelua. Vuorovaikutteisuus, ongelmanratkaisukyky sekä henkilökohtainen ja nopea palvelu ovat Kiffelin tavaramerkit, joita uskomme näkevämme vahvasti myös ravintolamme siivouksessa, kehuu Tommi.

Myös paikallisuus nousi tärkeäksi tekijäksi, kun valinta siivouskumppanista tehtiin: paikallisten toimijoiden tukeminen nostaa koko seudun elinvoimaisuutta.

– Sisäsataman terassi on osa aidointa Vaasaa ja vaasalaisten rento kohtaamispaikka. Tahdomme, että rannan rennoimmalla terassilla voi viettää iltaa ja nauttia tarjoilusta ilman stressiä puhtaudesta. Siisti ympäristö antaa asiakkaille omalta osaltaan sen arvokkaan ravintolakokemuksen, jonka haluamme heille tarjota, kiteyttää Tommi.

Tulevana kesänä Sisäsataman Terassilla nähdään tunnelmallisia livekeikkoja, säännöllisesti vaihtuvaa viikko-ohjelmaa ja täysin uudistunut menu. Tuetaan kesälläkin paikallista yrittäjyyttä ja nautitaan pitkästä aikaa ravintolaelämyksistä – kilistellään kuplivalla ja skoolataan ”Kiffel”!

Kuva: Sisäsataman Terassi