Kiinteistöjätin toimistolla luotetaan Kiffeliin

Are on noin 2900 henkilöä työllistävä kiinteistöpalveluyritys, jolla on toimintaa 25 paikkakunnalla Suomessa ja Venäjällä.

Asiakastarinat
are-johanna-salonen

Are on mukana rakennusten elinkaaren kaikissa vaiheissa uudisrakentamisesta putkiremontteihin ja LVIS-järjestelmien suunnittelusta jokapäiväiseen kiinteistönhuoltoon. Vaasan-toimipisteessä työskentelee 14 henkilöä, joiden lisäksi toimiston lattioita kuluttamassa käy joukko alihankkijoita ja omia asentajia.

Siivoojan on säilytettävä salaisuudet

Tietoturva ja luottamus ovat Arelle tärkeimpiä perusteita siivoojan valinnassa. Toimistolla käsitellään korkean turvaluokituksen kiinteistöjen tietoja ja lasketaan tarjouksia tulevista urakoista, joten uteliaita silmäpareja ei parane päästää paperipinoihin käsiksi. Tiesitkö muuten, että Kiffelillä kaikki työntekijät suorittavat erityisen tietoturvakoulutuksen?

Siivousyrityksen vaihto tuli Vaasan Arelle kuitenkin ajankohtaiseksi täsmällisyys- ja kommunikaatiopuutteiden vuoksi.

– Edellisen yrityksen siivoojat eivät tulleet aina silloin kun oli sovittu, mikä vaikutti heti toimiston viihtyisyyteen, muistelee assistentti Johanna Salonen.

Vielä enemmän Aren porukkaa ärsytti, että suuri siivousalan toimija ei vaivautunut edes vastaamaan palautteeseen ja reklamaatioihin. Tilalle löytyi Kiffel, jonka kanssa viestintä on toiminut alusta asti hyvin.

– Lupaukset on aina pidetty ja meitä tiedotetaan etukäteen, jos rutiiniaikatauluissa on muutoksia, kertoo Johanna.

Joustavan loistavaa palvelua

Kiffel siivoaa Aren toimistoa Vaasan Olympiakorttelissa kahdesti viikossa: kerran perusteellisemmin ja kerran kevyemmin. Pahimpien kurakelien aikaan saatetaan Arelta rimpauttaa ja tilata vielä kolmas imurointikeikka. Siivous tehdään työaikana huolellisesti ja huomaamattomasti, Aren eksperttejä häiritsemättä.

– Pidän Kiffelin porukan tavasta työskennellä. He eivät siivoa robotteina kaavake kourassa vaan keskittyvät siihen mitä tekevät, Johanna kehuu.

Myös Kiffelin lisäpalvelut ovat tulleet Arelle tutuksi: kun toimistoa äskettäin laajennettiin, Jenni ja kumppanit hoitivat remontin loppusiivouksen. Tilaa ja aikaa vaativat suursiivoukset, kuten lattioiden vahaukset ja ikkunanpesut, Kiffel on hoitanut joustavasti viikonloppuisin.