Kiffel auttaa Area pitämään remonttikohteet putipuhtaina

Asiakastarinat
Kiffelin remonttisiivous

Are on merkittävä suomalainen talotekniikka- ja kiinteistöpalveluyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. Are pyrkii jalkauttamaan rakennusalalle uutta ajatusmaailmaa, johon kuuluu huolellinen remonttisiivous työmaan valmistuttua.

Kiffelin remonttisiivouksen jäljiltä työmaa kiiltää

Kiffel tekee Aren saneerauskohteissa väli- ja loppusiivouksia. Jo aiemmin Kiffel on siivonnut Aren toimistotiloja, joten yrityksen henkilökunta ja toimintamalli olivat Aren porukalle entuudestaan tuttuja. Toimintaa helpottaa, kun kartoitus kohteiden siivoustarpeista tehdään aina samojen henkilöiden kanssa.

– Kiffelin Jenni on helposti lähestyttävä ihminen, joten oli luontevaa ostaa heiltä myös tämä palvelu, Aren projektipäällikkö Jukka Pylväinen kertoo.

Pylväisen mielestä on tärkeää jalkauttaa rakennusalalle uutta ajatusmaailmaa siivouksen merkityksestä ja siivota jäljet hyvin remontin jälkeen:

Haluamme näyttää, että rakennustyömaa voi olla remontin jäljiltä siistimpi kuin ennen sitä. Pari saneerattavaa kerrostaloa meni ilman loppusiivousta, mutta sitten huomasimme, että sitä todella tarvitaan.

Siivottavat kohteet ovat pääasiassa kerrostaloja, joten välisiivouksissa on huomioitavat paitsi käytössä oleva työmaa, myös kohteessa asuvat henkilöt. Välillä Kiffelin työntekijät siivoavat pois raskaita kiviä, välillä pyyhitään pölyjä.

– Kiffeliltä tulee koko paketti, oikeat aineet ja työvälineet. Meidän tehtävämme on ainoastaan tarjota heille sähköt ja vesi, Pylväinen kertoo.

Porrashuoneen loppusiivous

Joustavuutta molemmin puolin

Rakennusalalla aikataulut ovat usein hektisiä, ja loppusiivouksella saattaa olla melkoinen kiire. Aren ja Kiffelin yhteistyössä joustavuutta on löytynyt puolin ja toisin.

– Kiffelillä aikataulut pitävät, ja asiat ovat valmiita silloin, kun on sovittu, Pylväinen kiittelee.

Aren väki arvostaa myös sitä, että Kiffelin siivoojat tarttuvat töihin ammattimaisesti ja kartoittavat, mitä työmaalla pitää tehdä – ja mitä puolestaan ei saa tehdä.

– Epäselvyyksiä ei ole ollut, eikä heistä löydy huonoa sanottavaa keksimälläkään!

Aren asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä huolellisiin remonttisiivouksiin. Arella puolestaan arvostetaan sitä, ettei siivousyritys ole kasvoton jättiläinen.

– Kiffel on pieni, paikallinen yritys, joka tekee tunnollista työtä, Pylväinen kehuu.

Tutustu tästä Kiffelin yrityssiivouspalveluihin