Huolellinen remonttisiivous huomataan

Asiakastarinat
Ville Ilvesoksa

Prorak on vaasalainen rakennusliike, jossa työn jäljestä ollaan ylpeitä. Pohjanmaan alueella toimivan Prorakin osaamiseen kuuluu rakentaminen uudis- ja korjauskohteisiin. Vuonna 2004 perustettu rakennusliike työllistää noin 20 henkilöä.

Remonttisiivous viimeistelee työn

Kiffel tarttuu harjan varteen vaasalaisen Prorakin kohteissa vähintään kerran viikossa, ja sesonkiaikoina luuttua heilutetaan tarvittaessa myös useammin. Yrityksen siivoojat huolehtivat Prorakin työmailla remonttisiivouksista, eli loppu- ja välisiivouksista, sekä toimistosiivouksesta Prorakin omalla toimistolla.

Sillä, että työmaalla on kaikki tip top, on suuri merkitys Prorakin asiakkaille. Loppusiivoukset onkin tehtävä erityisen huolellisesti.

– Kokonaisuus työmaalla kuuluu meille. Vaikka rakentaminen olisi kuinka laadukasta, epäsiisti työmaa näyttää aina huonolta, Prorakin työnjohtaja Ville Ilvesoksa sanoo.

Rakennusprojektin aikana tehtäviä välisiivouksia tehdään työmailla, joissa puhtauden kanssa on oltava erityisen tarkkana. Usein kyseessä on korjauskohde, jossa kiinteistön käyttäjä on paikalla koko korjausrakentamisen ajan. Kiffelin siivoojat tekevät työnsä hienotunteisesti ja käyttäjiä häiritsemättä.

Valmistumassa oleva Prorakin hallikohde

Kiffelin perään ei tarvitse soitella

Turvallisuus ja ohjeiden noudattaminen ovat tärkeässä roolissa rakennustyömaiden remonttisiivouksissa. Kiffel siivoaa Prorakilla myös hankalia kohteita, kuten korkeita ja ahtaita paikkoja. Silloin on oltava erityisen huolellinen.

– Kypärä päässä ei tarvitse siivota, mutta turvallisuudesta on huolehdittava, Ilvesoksa sanoo.

Ilvesoksa kertoo Prorakin olleen tyytyväinen siihen, että Kiffelillä hommat hoituvat kerralla oikein. Perään ei tarvitse kysellä tai murehtia työnjälkeä, vaan siivoojat tekevät sen, mistä on sovittu.

Kiffelin siivoojat ovat ystävällisiä ja tehokkaita. Huomaa, että työt hoituvat!

Ja mikä tärkeää, Kiffelin siivouksen jälkeen loppuasiakkaat eivät tule lankoja pitkin.

Emme ole kuulleet omilta asiakkailtamme siivouksesta mitään, ja se on hyvä merkki – silloin hommat on hoidettu niin kuin pitää.

Ilvesoksa kiittelee myös Kiffelin joustavuutta. Tarvittaessa siivooja on tullut apuun lyhyelläkin varoitusajalla. Prorakilla arvostetaan myös pienen firman yrittäjämäistä työotetta.

– He antavat työhön oman panoksensa. Siellä ei katsota vain lukuja, vaan täydellä sydämellä mukana, Ilvesoksa tiivistää.

Tutustu tästä Kiffelin yrityssiivouspalveluihin